Viorica Dancila raspunde afirmatiilor facute de liderul Pro Romania, Victor Ponta, cum ca PSD "isi bate joc de tot": "Victor Ponta este un om incapabil sa construiasca si stie doar sa distruga."

"Stilul acesta mincinos si duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit sa colaboram, pana la urma. Neseriozitatea sa, dorinta permanenta de a iesi in fata prin orice mijloace, inclusiv prin neadevaruri nu fac casa buna cu PSD. Este un om incapabil sa construiasca si stie doar sa distruga. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agenda ascunsa, croita nu pe interesele tarii, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice «intri tu si il dam pe celalalt afara». Nu asta inseamna politica pentru mine. Daca domnia sa a facut astfel de tranzactii tot timpul (inclusiv cu Traian Basescu), fara consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop sa-si asigure scaunul, eu prefer deciziile luate in forurile partidului. Colegii mei si-au exprimat ferm in CEX opinia fata de o alianta cu Pro Romania, si ei il cunosc foarte bine pe Victor Ponta", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.