Senatorul liberal Florin Citu sustine ca "gaura la buget este atat de mare incat nu mai pot sa o ascunda", rectificarea bugetara aratand doar "o mica parte din dezastru".

"MFP ma confirma- gaura la bugetul de pensii de cel putin 6 miliarde lei!

Gaura la buget este atat de mare incat nu mai pot sa o ascunda. Rectificarea bugetara arata doar o mica parte din dezastru.

PSD+ALDE recunosc ca au mintit si masluit datele din buget.

Astazi prima dovada - bugetul de pensii trece de la excedent de 3 miliarde lei la deficit de 3 miliarde lei. Va dati seama ca gaura este mult mai mare si acum prezinta doar o parte.

Astazi si maine voi explica aceasta rectificare bugetara. Va voi arata cum au masluit rectificarile bugetare anul trecut, cu dovezi si cum vor sa ne manipuleze anul acesta.

P.S. Dupa ce voi prezenta dovezile despre rectificarea bugetara de anul trecut, institutiile statului nu vor mai avea nicio scuza sa nu inceapa ancheta impotriva conducerilor MFP si CNP", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.