Senatorul PSD, Florin Citu, vorbeste despre cum a sters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei catre Romania folosindu-se de Dancila/Тeodorovici si PSD.

"PSD face rost de bani de campanie via Cuba?

Dancila iarta datoria Cubei de 1.5 miliarde dolari pentru un leac miraculos pe care il are doar marea putere economica Cuba. Credibil nu?

Sa repetem ca sa inteleaga si PSD istii. Nu sunt bani nici macar pentru cheltuieli curente, Romania plateste cele mai mare dobanzi din UE la imprumuturi, 50% din scoli au WC in curte, etc iar Dancila arunca 1.5 miliarde dolari pe fereastra.

Este clar acum ce facea Теодорович in Cuba exact in acelasi timp in care se tinea intalnirea guvernatorilor bancii lui Putin, IIB? Presedintele IIB se vedea cu vice premierul Cubei, cel cu care apare si Теодорович in poze.

Cine ia spaga pentru iertarea acestei datorii si prin ce vehicule financiare ? Asta este intrebarea. Ne raspund si noua institutiile statului?

Este Теодорович spion rus?

Vom prezenta adevarul in primele zile de guvernare. Vor raspunde toti. Daca nici asta nu este tradare de tara...", a scris Florin Citu pe Facebook.

Ulterior, a revenit cu o alta postare:

"Cum a sters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei catre Romania folosindu-se de Dancila/Теодорович si PSD.

In mai 2014 Romania il trimite pe Atilla Gyorgy, reprezentat al Romaniei in boardul BII, la reuniunea Consiliului BII la Havana, Cuba. Impreuna cu BII, la sugestia BII oare?,Romania aborda si tema datoriei istorice a Cubei catre Romania.

Drept recompensa pentru intalnirea cu oficialii cubanezi Romania NEGOCIAZA la acea intalnire a conducerii BII, prin secretarul de stat, MODIFICAREA acordului dintre Romania si BII. Acordul este SEMNAT de acelasi secretar de stat in mandatul ministrului Теодорович (interesant nu?), la Bucuresti pe 1.07.2015.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Pe 14 noiembrie 2018 Теодорович se intalnea cu presedintele BII la Bucuresti. Il ameninta cu dezvaluiri? Posibil, pentru ca a doua zi Теодорович ia o decizie surprinzatoare.

Pe 15 noiembrie 2018, la o zi dupa intalnirea cu presedintele BII, Guvernul Romaniei, la propunerea lui Теодорович, aproba in sedinta de guvern hotararea nr. 921/2018 prin care se SCHIMBA reprezentarea Romaniei la BII astfel :”Guvernatorul pentru Romania in Consiliul Guvernatorilor Bancii Internationale de Investitii este ministrul finantelor publice, iar supleantul sau este o persoana desemnata de ministrul finantelor publice. Astfel, este scos din schema soldatul disciplinat A. Gyrorgy si Теодорович preia relatia cu Kremlinul.

Pe '2 decembrie 2018 a avut loc vizita de lucru a ministrului finantelor publice si a ministrului sanatatii in Cuba. Delegatia a fost primita de Ricardo Cabrisas Ruiz' - sursa MFP. (Теодорович a zburat cu Aeroflot).

Citeste si:
Cum te poate ajuta o campanie de advertoriale SEO?
Cum te poate ajuta o campanie...

Dar exact ca in 2014, COINCIDENTA, are loc tot in Cuba la Varadero, IN ACELASI TIMP, sedinta Boardului BII din care acum face parte Теодорович Presedintele BII se vede cu acelasi Ricardo Cabrisas Ruiz. (vezi photo).

Iar acum aflam si ce au pus la cale Теодорович si Kremlinul in Cuba: “stergerea a 90% din datorie si negocierea modului de recuperare a restului de 10%”- Datoria este de 1.5 miliarde dolari.

Astfel avem filmul prefect prin care Kremlinul folosindu-se de Dancila/Теодорович si restul gastii a reusit sa STEARGA datoaria Cubei catre Romania- 1.5 miliarde euro.

Toti vor raspunde. Daca nici aici nu este vorba de tradare de tara…

P.S. Este Теодорович spion rus?", a aratat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.