Chiar si unii dintre cei mai buni planificatori de calatorii au nevoie de ajutor ca sa-si faca bagajul de calatorie, asa ca astazi venim cu o serie de recomandari de gadgeturi si accesorii pe care sa le iei in calatoriile de business.

Din fericire, companiile de tehnologie mizează pe minimalism și dispozitive de dimensiuni cât mai reduse, iar asta este și în avantajul celor care călătoresc des, pentru că pot să pună în bagaj toate lucrurile necesare pentru o călătorie fără probleme.

Iată câteva gadgeturi și accesorii pe care să le iei în călătoriile de business și care nu vor ocupa mult spațiu în bagaj.

Gadgeturi pentru călătorii de business

Modem 4G LTE WiFi HotSpot Wingle Huawei

Atunci când călătorești pentru afaceri în afara țării, ia-ți un model portabil ca să uiți de cartele SIM și taxarea în roaming. Astfel, rămâi mereu conectat la serviciile de mesagerie, poți face videoconferințe oricând sau browsing. Stickul LTE turbo Huawei E8372 îți permite să te conectezi la orice dispozitiv cu un port USB și să transmiți semnal Wi Fi la alte dispozitive în același timp. Se pot conecta până la 10 dispozitive wireless pentru a accesa Internetul mobil.

Viteza maximă de descărcare atinge 150 Mbps. De asemenea, poți distribui fișierele cu o cartelă microSD. Îl cumperi de aici.

Tabletă grafica Wacom Intuos Pro M, North

Atunci când mergi în călătorii de business și ai nevoie să îți faci schițe ori să prezinți clienților niște idei, arată mult mai profesionist să o faci de pe o tabletă grafică. Cea de la Wacom poate fi conectată la Mac sau la Windows PC cu ajutorul portului USB sau cu ajutorul conexiunii Bluetooth. Instalezi driverele și ești gata să lucrezi în software-ul dorit. Tableta grafică este construită dintr-un aluminiu anodizat negru, fibră de sticlă și rășină compozită, având o grosime de doar 8 mm. Gesturile multi-touch te ajută să navighezi ușor prin creații la fel ca pe telefon. O poți comanda de aici.

Citeste si:
Liber la vacanțe! Țările din Europa care au renunțat la...
Liber la vacanțe! Țările din...

Cântar digital

Înainte de plecarea în călătorii, de business și nu doar, însă în special cu avionul, este necesară cântărirea bagajului, pentru a te asigura că greutatea acestuia se încadrează în limita impusă de transportatori sau liniile aeriene. Astfel, cântarul digital de bagaje este făcut să te scutească de griji și bani cheltuiți atunci când călătorești cu avionul. Cântarul ETS002 poate să cântărească bagaje cu greutatea de până la 50 Kg și să măsoare temperatura ambientală în grade Celsius sau Fahrenheit. Poate fi achiziționat de aici.

Accesorii de călătorie

Căști wireless

Căștile wireless sunt accesorii utile nu doar pentru călătoriile de business, dar și pentru orice fel de călătorie. Dacă ești stresat pentru o întâlnire, ești anxios în timpul zborului cu avionul sau pur și simplu vrei să te deconectezi de la agitația din jur, te poți relaxa cu niște muzică în căștile cu Bluetooth. Căștile ABBAS T88 arată bine și sunt confortabile. Tehhnologia CVC 8.0 Noise Isolation elimină zgomotul de fundal și oferă claritate vocii. Acestea au o autonomie de 4 ore și dispun de funcția de încărcare rapidă. În plus, sunt rezistente la contactul cu apă și compatibile Android și iOS. Le găsești aici.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Prelungitor cu prize și mufe USB

În călătoriile de business, cel mai probabil ai cu tine cel puțin 2-3 dispozitive cu o autonomie limitată a bateriei. Dacă ți se întâmplă să ți se descarce mai multe în același timp, dar ai numai o priză disponibilă, te poate ajuta un prelungitor cu prize și mufe USB, soluția perfectă pentru a încărca mai multe dispozitive concomitent. Cel de la Ldnio este un prelungitor cu 3 ieșiri pentru priză de 220V și 6 porturi USB. Cablul are o lungime de 1,6 metri. Îl comanzi de aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.