Business 4 Mai 2019 12:18
Vicepresedintele USR, Cristian Ghinea, sustine ca "tradarea se contureaza". Dupa ce au crescut masiv importurile de la Gazprom, au blocat investitiile din Marea Neagra, acum saboteaza conducta europeana, mai noteaza el.

"Tradarea se contureaza.

Au crescut masiv importurile de la Gazprom. Au blocat investitiile din Marea Neagra. Acum saboteaza conducta europeana. PSD = tradare. O informatie care ajunsese la mine si acum se confirma. E grav.

La presiunile ministrului Economiei, Nicolae Badalau, termenele de finalizare ale proiectului gazoductului BRUA, care ameninta suprematia Gazprom in regiune, au fost amanate, deocamdata, cu un an.

Ticalosia este maxima deoarece decizia nu a fost anuntata public. Somez Guvernul Romaniei sa clarifice situatia.

Dupa blocarea proiectelor de la Marea Neagra este a doua miscare a Guvernului PSD-ALDE pentru a consolida pozitia energetica a rusilor in regiune. Romania risca sa piarda 175 milioane euro, finantare nerambursabila de la UE.

Missiya vypolnena, Gospodin Badalau!", a scris Ghinea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.