Deputatul PSD, Mircea Draghici, sustine ca membrii PNL ii desconsidera pe romanii obisnuiti.

"PNL crede ca romanii adevarati sunt saraci, prosti si nu merita mai mult respect.

Este revoltator sa vedem, din nou, ca membrii PNL ii desconsidera pe romanii obisnuiti. Aseara, la Antena 3, Violeta Vijulie a lansat un atac jignitor la adresa romanilor patrioti care muncesc din greu si care au fost etichetati drept "saraci si fara educatie" doar pentru ca au participat la mitingul de sustinere a PSD. Acest limbaj arata cat de putin le pasa celor din PNL de romanii care traiesc si muncesc in Romania. Nu e de mirare ca au taiat pensiile si salariile cand au fost la guvernare si ca sunt gata sa o faca din nou daca vor reveni la conducerea tarii.

Un partid ca PNL, fara respect la adresa romanilor, nu are cum sa se lupte pentru mai mult respect in Europa. Ei perpetueaza acelasi dublu standard prin care romanii sunt tratati ca cetateni inferiori, de mana a doua.

PSD este partidul Romaniei reale si vom lupta mereu pentru a va oferi mai mult decat PNL, USR-PLUS si Iohannis la un loc. Mai mult respect si mai multa prosperitate. Pentru ca romanii merita mai mult in Europa!, a scris Mircea Draghici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.