Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

UPDATE: Termenul de azi din procesul lui Liviu Dragnea se incheie cu o amânare. Urmatorul termen va avea loc pe 20 mai.

"Imi mentin declaratiile date anterior, precum si pe cea de la confruntare. Sunt total nevinovat. Nu am avut cunostinta de faptul ca doamna Botorogeanu si doamna Stoica nu ar fi mers la serviciu. De altfel, nimeni nu mi-a spus ca acestea nu ar fi mers la serviciu. Nu am cerut nimanui si nu am facut presiuni asupra niciunei persoane, pentru a le mentine pe cele doua in functie. Nu am coordonat DGASPC Teleorman, care nu se afla in subordinea mea. Atributiile de coordonare le avea Colegiul director si secretarul judetului. Niciun presedinte de consiliu judetean nu mergea personal sa controleze institutiile din subordinea Consiliului Judetean. Sub nicio forma nu aveam obligatia, posibilitatea si atributia de a sanctiona angajati din directiile respective", a spus Dragnea, la inceputul audierii in sala de judecata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.