3 Aprilie 2019 , 14:00 in Business
Senatorul liberal, Florin Citu, sustine ca Eugen Teodorovici este primul ministru de Finante din perioada postdecembrista care a impus tinte unor companii private prin hotarare de guvern.

"Orlando de la Varadero, agentul Rusiei, responsabil pentru trecerea Romaniei la economia PLANIFICATA!

Niciun ministru de finante in perioada postdecembrista nu a impus tinte unor companii private prin hotarare de guvern. El este primul. Mai grav este ca sustine aceasta masura din convingere.

OUG 19/2019: 'Indicatorii-tinta de crestere a creditarii si de diminuare a marjei de dobanda, precum si marja de referinta a dobanzii se stabilesc anual, prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, cu recomandarea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala. Pentru anul 2019, pentru fiecare institutie bancara, tinta de crestere a creditarii este de + 8,0 la suta, tinta de diminuare a marjei de dobanda este de -8,0 la suta, iar marja de referinta a dobanzii este de 4,0 puncte procentuale'

Au existat mai multe masuri comuniste in guvernarea PSD si PSD+ALDE din ultmii 5 ani. Niciuna nu a dus Romania mai aproape de comunism ca aceasta.

Este clar ca apropierea de EST, s-a autonumit guvernator intr-o banca a lui Putin, este premeditata. Asa cum premeditata este si trecerea de la o economie de piata la una PLANIFICATA.

Cu toate problemele lor, lipsa experientei si a expertizei, Viorel Stefan si Ionut Misa au facut ce au putut si au incetinit procesul de trecere la economia planificata. S-au opus unor masuri impuse din exterior pentru a trece Romania la o economie PLANIFICATA.

Eugen Teodorovici simte si respira comunism. Este cel care a sustinut si promovat in Parlament si in Guvern plafonarea preturilor, a dobanzilor, nationalizarea Pilonului II de pensii si acum NATIONALIZAREA de facto a sistemului bancar.

Doar in COMUNISMUL atat de iubit de agentul Rusiei statul impune planul de dezvoltare al unor companii. Nici Venezuela nu a facut asa ceva.

Atat le spun. Romanii nu-i iubesc pe comunisti si pe tradatori. Si comunistii si tradatorii platesc pana la urma. La fel si cei care i-au sustinut din pozitiile lor de functionari", a scris Florin Citu pe Facebook.



Te-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Citu, despre Teodorovici: Agentul Rusiei, responsabil pentru trecerea Romaniei la economia planificata! Simte si respira comunism.


Ultima ora din Business pe 9AM