Senatorul liberal, Florin Citu, sustine ca Eugen Teodorovici este primul ministru de Finante din perioada postdecembrista care a impus tinte unor companii private prin hotarare de guvern.

"Orlando de la Varadero, agentul Rusiei, responsabil pentru trecerea Romaniei la economia PLANIFICATA!

Niciun ministru de finante in perioada postdecembrista nu a impus tinte unor companii private prin hotarare de guvern. El este primul. Mai grav este ca sustine aceasta masura din convingere.

OUG 19/2019: 'Indicatorii-tinta de crestere a creditarii si de diminuare a marjei de dobanda, precum si marja de referinta a dobanzii se stabilesc anual, prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, cu recomandarea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala. Pentru anul 2019, pentru fiecare institutie bancara, tinta de crestere a creditarii este de + 8,0 la suta, tinta de diminuare a marjei de dobanda este de -8,0 la suta, iar marja de referinta a dobanzii este de 4,0 puncte procentuale'

Au existat mai multe masuri comuniste in guvernarea PSD si PSD+ALDE din ultmii 5 ani. Niciuna nu a dus Romania mai aproape de comunism ca aceasta.

Este clar ca apropierea de EST, s-a autonumit guvernator intr-o banca a lui Putin, este premeditata. Asa cum premeditata este si trecerea de la o economie de piata la una PLANIFICATA.

Cu toate problemele lor, lipsa experientei si a expertizei, Viorel Stefan si Ionut Misa au facut ce au putut si au incetinit procesul de trecere la economia planificata. S-au opus unor masuri impuse din exterior pentru a trece Romania la o economie PLANIFICATA.

Eugen Teodorovici simte si respira comunism. Este cel care a sustinut si promovat in Parlament si in Guvern plafonarea preturilor, a dobanzilor, nationalizarea Pilonului II de pensii si acum NATIONALIZAREA de facto a sistemului bancar.

Doar in COMUNISMUL atat de iubit de agentul Rusiei statul impune planul de dezvoltare al unor companii. Nici Venezuela nu a facut asa ceva.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Atat le spun. Romanii nu-i iubesc pe comunisti si pe tradatori. Si comunistii si tradatorii platesc pana la urma. La fel si cei care i-au sustinut din pozitiile lor de functionari", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.