Senatorul PNL, Florin Citu, vorbeste despre un centru de comanda al intregului experiment economic impus de PSD asupra economiei nationale.

"Secretul lui Dragnea!

Astazi despre centrul de comanda al intregului experiment economic impus de PSD asupra economiei nationale.

Vilcov si Dragnea incearca sa-l tina secret. Dar acest centru este responsabil pentru tot ce se intampla rau in econonomia Romaniei daca PSD nu pleaca de la guvernare.

Numele acestei institutii care deserveste nemijlocit intersele lui Dragnea si Vilcov, lucreaza numai pentru ei, este Comisia Nationala de Strategie si Prognoza.

Angajatii acestei institutii in frunte cu seful lor, Ion Ghizdeanu, elaboreaza “prognoze” si “strategii” care nu au nicio legatura cu programul de guvernare al PSD.

Dragnea si Vilcov folosesc CNSP pentru ca nu au incredere in oamenii de la MFP si BNR. Astfel, au apelat la aceasta institutie care pana mai ieri nu prea facea nimic in Romania. Aceasta institutie este condusa de un om care a slujit credincios guvernarile PSD(fie ca erau sub Ponta fie ca erau sub Dragnea) .

Pentru cei doi, psd-izarea acestei institutii era vitala . De aici pleca catre publicul larg si institutiile UE toate estimarile indicatorilor macro economici. De aceea pentru Dragnea si Vicov a devenit o prioritate psd-isarea CNSP, pentru ca doar asa pot sa ascunda dezstrul din economie si mai ales sa manipuleze situatia reala.

Pentru realizarea acestui obiectiv au modificat statutul CNSP prin OUG 28/2018(!!!) transformand acesta institutie intr-una strategica pentru Dragnea si Vilcov.

Modificarea a trecut neobservata si astfel pe langa bani mai multi si o explozie a numarului de angajati, ne-am trezit cu totii ca 7 proiecte cu impact major negativ pentru Romania sunt pregatite si monitorizate DOAR de CNSP. Desi, majoritatea intrau in sfera de competenta a MFP. Pana si taxa aparuta din prostia si lacomia PSD este calculata tot de CNSP.

Citeste si:
Economia Circulară și Tehnologia de Ultimă Generație. Cum își...
Economia Circulară și...

Asta in contextul in care dupa cum v-ati prins deja, Dragnea si Vilcov prefera pentru aceste proiecte PPP si nu fonduri UE. Vor sa fure in liniste si sa nu fie controlati.

Acesta este rolul CNSP.

Cu salarii uriase, un grup de oameni in frunte cu Ghizdeanu au devenit peste noapte foarte importanti pentru Romania. In aceste zile aflam ca au primit o noua sarcina. In premiera pentru aceasta institutie. Ghizdeanu si Vilcov vor evalua “performantele” minstrilor.

Parlamentul ii aproba si pe ei si programul de guvernare, dar in dictatura PSD cei care ii evalueaza si ii schimba sunt CNSP si Darius Vilcov.

Citu: Asa isi bate joc Dragnea de Parlament

Si pentru ca nesimtirea sa fie nemarginita, tot CNSP va tipari, pe banii nostri bineinteles, o monstruozitate de carte intr-un numar record de exemplare pentru a proslavi realizrile guvernului PSD. Daca lucrurile merg asa bine, de ce avem nevoie de carti sa ne spuna asta? Unde este bugetul pentru 2019?
Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Ca de obicei Curtea de Conturi si Procuratura dorm.

Ca sa fie clar: Ion Ghizdeanu este responsabil in mod egal, cu Darius Vilcov si Liviu Dragnea, de toate nenoricirile pe care PSD le-a facut in economia Romaniei. Va raspunde solidar cu acestia.

P.S. Eugen nu te supara. Esti doar o poza. Atat", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.