Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, la finalul audierilor din Comisia parlamentara pentru drepturile omului in legatura cu evenimentele de la protestul din 10 august ca nu este ea cea care stabileste vinovatii.

"Cred ca trebuie sa intelegem cu totii si sa admitem ca sunt rigori impuse de ancheta Parchetului. Mi-am dorit ca temele supuse in aceasta comisie sa priveasca strict drept omului. Eu am precizat ca nu sunt cea care stabileste vinovatii, ca sunt institutii abilitate si vom afla raspunsul dupa analiza acestor institutii.

Am mai spus si cred ca se impune o analiza a reglementarilor legale si este de competenta parlamentarilor sa ne sustina in demersul nostru. Cred ca in perioada urmatoare va trebui sa ne uitam cu atentie la legea care reglementeaza activitatea Jandarmeriei", a declarat Carmen Dan, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.