O romanca de 50 de ani, rezidenta la Lecce, in Italia, a murit, joi, intr-un grav accident de masina, pe autostrada A12, din Viareggio.

In tragicul accident au fost implicate trei masini: un Mercedes, un autoturism Dacia si un Nissan. Femeia care a decedat era pe bancheta din spate a Daciei, masina in care se afla impreuna cu alti doi pasageri.

Potrivit primelor reconstituiri care au fost facute la fata locului, autoturismul Dacia platise taxa pentru autostrada si isi reluase drumul, cand a atins oglinda Nissan-ului care se deplasa in directia opusa si s-a izbit apoi frontal in masina Mercedes, informeaza Realitatea.net.

In urma accidentului, romanca a decedat la scurt timp, o alta persoana a fost transportata de urgenta la spital cu elicopterul, iar alte trei persoane ranite au fost transportate cu ambulanta la spital.

Conform rotalianul.com, soferii implicati in accident au fost supusi testului de alcoolemie, rezultatele fiind negative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.