Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca e momentul ca MInisterul Finantelor sa se ocupe de lucruri serioase si sa recupereze sumele cu adevarat importante.

"Are curaj Teodorovici sa mearga pana la capat si sa recupereze 400 milioane de dolari?

Deranj mare la finante.

Postarea mea de ieri despre jaful de la KazMunayGas a creat multa valva printre pesedisti. Pe langa telefoanele primite ca sa-mi vad de treaba, s-a intamplat si un lucru bun.

La Ministerul de Finante se ia serios in calcul ANULAREA acelui memorandum. Ministrul finantelor de jure ma asculta din nou. Sunt curios cum o sa le explice sefilor, Dragnea si Valcov.

Indifirent de ce se intampla acum la MFP, am luat decizia sa chem la Comisia Economica, Industrii si Servicii, ministrii Economiei si Finantelor Publice, pentru a ne prezenta situatia memorandumului. Chiar in prima sapatamana.

E momentul ca MFP sa se ocupe de lucruri serioase. Sa recupereze sumele cu adevarat importante", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.