Un barbat proaspat eliberat din inchisoare, unde a fost condamnat pentru viol, a ajuns in arestul IPJ Suceava dupa ce a abuzat sexual o batrana din comuna Malini, Suceava. 

Barbatul in varsta de 38 de ani a fost condamnat pe 11 februarie 2015 la patru ani si opt luni de inchisoare pentru viol, dupa ce a abuzat tot o batrana.

Violatorul a fost eliberat conditionat in data de 5 octombrie 2017, de Judecatoria Gaesti, potrivit Stirileprotv.ro.

Barbatul a devenit principalul suspect intr-un nou caz de viol, dupa ce pe 12 decembrie, o femeie din comuna Malini, judetul Suceava, a anuntat la 112 ca a gasit-o pe vecina ei in varsta de 78 de ani, cazuta in curte.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca batrana avea leziuni la nivelul fetei, iar aceasta le-a povestit ca in noaptea zilei de 12 decembrie, in jurul orei 03:00, a iesit din casa pentru a merge la toaleta si pentru a da de mancare animalelor, iar imediat cum a deschis usa a fost lovita de un barbat, care a si abuzat-o sexual.

Martorii povestesc ca barbatul de 38 de ani a fost de mai multe ori in curtea femeii intrucat o ajuta ocazional la diferite activitati gospodaresti, contracost.

Proaspatul eliberat din inchisoare a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si viol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.