Johnny Bobbitt, barbatul fara adapost care i-a oferit ultimii 20 de dolari unei tinere, pentru a-si pune benzina, are acum o alta viata. Dupa ce fata a demarat o campanie de strangere de donatii pentru el, omul a primit nu mai putin de 400.000 de dolari, bani care l-au ajutat sa isi indeplineasca cel mai mare vis: acela de a avea o casa.

Barbatul de 34 de ani a ajuns "celebru" in SUA dupa ce a ajutat-o pe Kate McClure (27 de ani), ramasa fara combustibil pe o autostrada din Philadelphia, sa ajunga cu bine la destinatie. Omul, veteran de razboi, a mers pe jos doua mile (circa 3,2 kilometri) pentru a-i cumpara benzina cu ultimii lui 20 de dolari, iar gestul sau nu a ramas nerasplatit.

Impresionata de generozitatea acestuia, tanara a demarat o campanie de strangere de donatii si a reusit sa stranga pentru el nu mai putin de 400.000 de dolari. Cu acesti bani, barbatul care traia pe strazi de 18 luni si-a cumparat o casa.

"Multumesc tuturor, cu ajutorul lui Kate si al lui Mark (prietenul ei — n.r.) am reusit sa achizitionez ieri noua mea casa! Senzatia este de nedescris si se datoreaza sustinerii si generozitatii pe care fiecare dintre voi a aratat-o. Voi continua sa va multumesc tuturor in fiecare zi pana la sfarsitul zilelor”, a anuntat barbatul, potrivit Digi24.ro.

Pe numele barbatului au fost infiintate alte doua fonduri, unul pentru ca acesta sa poata primi un salariu in fiecare an si altul pentru un fond de pensie ce va fi investit de un consultant financiar. Veteranul fara adapost a precizat ca vrea sa isi cumpere o cabana si o suprafata de pamant la tara, unde sa se retraga.

"Un cont bancar va fi deschis pentru el cu fonduri pentru nevoile zilnice care îl va ajuta până își va găsi o slujbă. El va face donații câtorva organizații și oamenilor care l-au ajutat în ultimii doi ani să treacă prin această perioadă grea a vieții sale”, a adăugat Kate McClure, femeia care a fost ajutata de barbatul fara adapost.

Johnny Bobbitt a donat o parte din bani pentru a ajuta un alt veteran ramas fara adapost si intentioneaza sa isi cumpere si un Ford Ranger din 1999, masina pe care el o numeste "de vis".

Citeste si:
Oana Lis, luată la rost din cauza faptului că a cerut donații...
Oana Lis, luată la rost din...

Citeste si: O tanara din SUA a adunat 225.000 de dolari pentru un om al strazii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.