Doua fetite din Suceava au fost violate de concubinul mamei lor. Cele doua surori au fost abuzate sexual de barbatul in varsta de 43 de ani, alaturi de care locuiau. 
Fetitele au ramas orfane dupa moartea tatalui si, in prezent, locuiau cu mama lor si concubinul acesteia.

Barbatul este divortat si are patru copii care au fost dati in plasament. A cunoscut-o pe mama celor doua fetite in timp ce lucra in domeniul constructiilor, la o casa din comuna Cornu Luncii.

Femeia a acceptat sa se mute in locuinta concubinului, aflata la periferia comunei Scheia.

Barbatul este descris de vecini drept o fire violenta, care obisnuieste sa consume alcool, potrivit Libertatea.ro.

Concubinul mamei le-a violat pe surorile de 10 si 13 ani. Totul a fost descoperit in octombrie, cand fetitele au fost audiate de politisti.

Potrivit anchetei, Marian Vasile Oanea a abuzat-o pe una dintre fetite in iunie 2016, pentru prima oara. Violurile durau de un an, timp in care barbatul a fortat-o si pe cea de-a doua fetita sa intretina relatii intime cu el.

Concubinul mamei neaga orice vina, iar femeia il sustine, declarand ca iubitul ei nu ar fi fost in stare sa comita asemenea fapte.

Fetitele au fost date in plasament la sora lor mai mare, care locuieste in Campulung Moldovenesc si sunt consiliate de psihologi.

Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru infractiuni de viol in forma continuata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.