Cantareata Sanda Ladosi, ridicata de procurorii DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, in care sotul ei, Stefan Tache, este acuzat de organizarea unui grup infractional, a declarat ca a fost pusa sub invinuire in acest caz, dar ca ea nu are nicio implicare si a avut doar un rol scriptic.

UPDATE: Sanda Ladosi a spus ca a fost pusa sub urmarire penala, dar ca nu are nicio implicare in gruparea infractionala la care fac referire anchetatorii, sustinand ca a avut doar un rol "scriptic".

Sanda Ladosi a spus ca in 2008, cand ar fi fost creat acest grup infractional, ea era insarcinata, apoi a stat acasa cu copiii. "Situatia mi se pare stupida. Eu zece ani am fost la domiciliu cu copiii. Numele meu nu apare in niciun document", a declarat Ladosi, dupa 10 ore de audieri.


Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicati marti dimineata, iar acum sunt in drum spre DIICOT pentru a fi audiati, potrivit Antena 3.

Anchetatorii ii acuza ca au prejudiciat cu un milion de euro Fondul National pentru Garantarea Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Potrivit unor surse Digi24, cei doi sunt suspectati de inselaciune, spalare de bani si conctituire de grup infractional organizat.

In anul 2013, sotul Sandei Ladosi a fost arestat, fiind acuzat ca a fost creierul unei retele de evazionisti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Stefan Tache. Atunci, Stefan Tache a stat aproape trei luni in inchisoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.