Un barbat de 50 de ani si-a injunghiat in plina strada concubina, cu 10 ani mai tanara. Incidentul a avut loc pe o strada din sectorul 5 al Capitalei, iar motivul invocat de individ este... gelozia.

Intreaga scena s-a petrecut pe o strada din sectorul 5 al Capitalei. Dupa ce a fugarit-o o buna bucata de drum, individul a reusit sa o prinda din urma pe femeie si a agresat-o, sub privirile trecatorilor. Femeia, ranita grav, a scapat cu zile gratie unui politist aflat in timpul liber. Barbatul a vazut toata scena si a intervenit fara sa stea pe ganduri, scrie stirileprotv.ro.

Danut Constantin, Sectia 14 Politie: “Am observat o femeie alergand printre blocuri, tipa dupa ajutor, dupa un timp au inceput sa strige trecatorii “Sariti, ca o omoara!”. Am strigat la el lasa cutitul, las-o in pace, a venit cu cutitul spre mine, m-am dus la masina, aveam un spray lacrimogen si cand am vazut ca are mainile ocupate - fuma o tigara - atunci am intervenit, i-am pulverizat spray, l-am tavalit la pamant, l-am imobilizat si cu ajutorul cetatenilor l-am legat cu o sarma pana au venit colegii de la sectia 24.”

Victima a fost transportata la spitalul Bagdasar-Arseni si supusa unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul a fost reţinut pentru tentativă de omor şi va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.