Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca dupa ce va intra in vigoare ordonanta de urgenta cu privire la transferul contributiilor la salariati, angajatorii care nu vor plati contributiile angajatilor se vor face vinovati de infractiune.
Chestionat ce se va intampla in cazul in care angajatorul nu plateste contributiile in numele angajatului, raspunsul liderului social-democrat a fost: "Ati atins un subiect foarte important, care nu s-a discutat pana acum. Si poate chestiunea asta genereaza atata scandal. Toate contributiile vor deveni stopaj la sursa. Daca nu vor fi platite, asta inseamna infractiune. Asta inseamna ca vom avea garantia ca toate aceste contributii vor fi platite pana la ultimul leu".

"Vor fi in Ordonanta sau in Parlament. Posibil sa fie in Ordonanta. Ei vor aproba azi, nu stiu exact forma finala, dar principiul este discutat si acceptat in coalitie", a adaugat Liviu Dragnea, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.