Dupa criticile care i-au fost aduse in ultimele zile, dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat marti omologului sau de la PSD, Liviu Dragnea, prin intermediul unei scrisori deschise, excluderea din partid ”pentru afirmatiile revoltatoare si denigratoarea la adresa memoriei luptei anticomuniste din Romania”, intr-o postare intitulata "Fake news.ro si Militienii Opiniei" senatorul Serban Nicolae le raspunde criticilor sai, scrie digi24.ro.

"De doua zile, mai multi cetateni cu drepturi ma critica, imi dau lectii, imi adreseaza scrisori deschise, ma injura, ma blestema, ma ameninta si multe alte asemenea. Se fac articole de presa (?!), emisiuni tv, o intreaga isterie. Si toate acestea, nu pentru ce am spus sau ce gandesc.

Am dreptul la propria opinie si n-am sa renunt la acesta doar pentru ca o mana de neterminati, isterici, agresivi si imbacsiti de ura, mi-l neaga. (...)

Cei care ma cunosc, mai mult sau mai putin, nu aveau nevoie de aceste precizari. Cei de la fake news.ro au pus un titlu agresiv si au inversat declaratiile. Nici nu ma mira ca unii m-au apostrofat pentru ca mi-am „sters postarea de pe Facebook”(?!) sau pentru „declaratiile din interviu”(?!). Unii sunt doar in eroare. Dar altii stiu bine ce fac. Imi repugna fatarnicia si ticalosia celor care se fac ca nu inteleg si amplifica ceea ce stiu ca e o minciuna. Elisabeta Rizea, nu a pus niciodata mana pe arma si n-a omorat pe nimeni. Nici macar pe cei care o torturau si o batjocoreau cu bestialitate. Aidoma ei, sunt multi cei care au crezut in libertate si demnitate, suferind represiunea nedreapta a regimului. Este o mare ticalosie sa te folosesti de martiriul acestor oameni, sa-i confisti propagandistic si sa-i folosesti pentru interesele meschine ale luptei politice de azi", a scris Serban Nicolae pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.