Locomotiva unui tren care circula pe ruta Targu Mures-Deda si in care se aflau aproximativ o suta de calatori a luat foc, duminica, in judetul Mures. Reprezentantii CFR spun ca pasagerii nu au avut de suferit si ca urmeaza sa isi continue drumul dupa ce garnitura va fi preluata de o alta locomotiva. Trenul va acumula o intarziere de pana la doua ore.

Incidentul a avut loc intre statiile Gornesti si Peris, unde locomotiva a luat foc din cauza unei defectiuni tehnice, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu.

Ea a precizat ca a fost apelat serviciul de urgenta 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ISU care au reusit sa stinga incendiul, fara ca pasagerii sa fie in pericol, potrivit News.ro.

Conform sursei citate, la aceasta ora pasagerii sunt in vagoane, in statia Dumbravioara, unde se fac manevre de decuplare a locomotivei de la garnitura, la fata locului ajungand o alta locomotiva trimisa de la Targu Mures.

Reprezentantul CFR Calatori a mai spus ca cei 100 de pasageri isi vor continua drumul cu aceeasi garnitura, tractata de locomotiva trimisa la fata locului, iar trenul va ajunge la destinatie cu o intarziere de 90-120 de minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.