P3, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori europeni de proprietati logistice, a numit-o pe Sinziana Pardhan in functia de Country Head P3 in Romania. Pardhan, care a fost recent numita in functia de Director de Achizitii al P3 Romania, va prelua noua pozitie de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

In noul ei rol, Pardhan va coordona extinderea continua a companiei in Romania, pe o piata considerata de P3 ca avand un mare potential datorita dezvoltarii economice si a cresterii importantei sale pe segmentul logistic din Europa.

"Sunt incantata sa am aceasta oportunitate de a conduce echipa de profesionisti a P3 pentru a creste impreuna prezenta P3 in piata de spatii logistice din Romania, printr-o dezvoltare ambitioasa si sustenabila a portofoliului nostru", spune Sinziana Pardhan, Country Head P3 in Romania.

Aceasta numire vine la doar 3 luni dupa ce Pardhan s-a alaturat echipei P3 in functia de Director de Achizitii pentru Romania. Cu o experienta bogata in investitii, achizitii si vanzari, Sinziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Inainte sa se alature echipei Colliers, Sinziana a colaborat cu SOPOLEC si cu Romanian Green Building Council in Romania, si a realizat proiecte de consultanta pe langa Departamentul de Comert al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrala si de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane si Parteneriatul Global pentru Cunoastere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sinziana Pardhan are o diploma in Finante si Banci la Academia de Studii Economice din Bucuresti si un master in Business International la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School si Harvard Kennedy School, si a fost co-fondator si co-leader la Euro-Atlantic Club.

"O cunosc pe Sinziana de peste noua ani si am avut ocazia sa lucram indeaproape timp de cinci ani. Sunt incantat ca pot incredinta conducerea biroului din Romania unui profesionist atat de bun”, declara Blake Horsley, Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in noua sa pozitie, Horsley va coordona programul ambitios de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi cladiri in cadrul parcurilor P3 existente, precum si constructia unei serii de noi parcuri logistice, pe masura ce P3 se extinde in cele noua tari in care este deja reprezentata si intra in noi teritorii.

Citeste si:
Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română...
Valentin Ștefan, Director...

Horsley, care s-a alaturat echipei P3 la inceputul anului 2016, va lucra indeaproape cu echipele din fiecare tara pentru a sustine procesul de dezvoltare, de crestere a portofoliul P3 si de imbogatire a gamei de oferte personalizate adresate clientilor.

P3 are, in acest moment, un total de 318.000 m² in 12 depozite din Romania si inca 51.000 m² in constructie in parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orasului, parcul P3 Bucharest este localizat pe inelul de centura al orasului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucurestiului, la Aeroportul International Henri Coanda (la o distanta de 22 km) si la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi cladiri in parcul P3 Bucharest si, de asemenea, planuieste sa se extinda atat in ​​Bucuresti, cat si in centrul si vestul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.