Primaria din Cluj-Napoca a primit zeci de reclamatii pentru zgomotul muzicii de la festivalul Untold, care a avut loc zilele acestea, in Cluj. Reprezentantii primariei au declarat ca unii cetateni au reclamat si faptul ca au fost treziti din somn de focurile de artificii. 
”Au fost inregistrate la numarul primarului de la Primaria Cluj-Napoca si la dispeceratul Politiei Locale zeci de reclamatii in ultimele doua zile din partea unor persoane nemultumite de nivelul crescut al zgomotului muzicii de la festivalul Untold. Au fost sesizari din partea unor persoane care locuiesc in zona stadionului Cluj Arena si Parcului Central, unde se desfasoara festivalul, sau in cartierul Grigorescu, situat in vecinatate, dar si din cartierele Zorilor si Gheorgheni, care se afla la mare distanta de locul de desfasurare a festivalului. Unele persoane au reclamat si faptul ca au fost trezite din somn de focurile de artificii din noaptea de joi spre vineri si in cea de vineri spre sambata de la ora 2 si de la 4 dimineata”, noteaza mediafax.ro.

Organizatorii evenimentului puncteaza faptul ca nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.