Trei persoane si-au pierdut viata, in noaptea de marti spre miercuri, intre care o fetita de sase ani, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost izbit frontal de un camion pe DN 1 C, in zona localitatii Mesteacan. In masina se mai aflau trei adulti si un copil, care au fost raniti, victimele fiind descarcerate de catre pompieri.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Maramures, accidentul a avut loc pe DN 1C (DE 58), intre Baia Mare si Dej, in zona localitatii Mesteacan, noteaza News.ro.

Au fost implicate un autoturism in care se aflau sapte persoane si un camion, dupa ce soferul acestuia din urma a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens.

In masina lovita de camion se aflau cinci adulti si doi copii, iar in urma impactului violent trei persoane si-au pierdut viata, respectiv doi adulti si o fetita de sase ani.

Alti trei pasageri au suferit rani grave, fiind scosi din autotuturismul contorsionat de un echipaj de descarcerare al pompierilor, ulterior fiind transportati la spital cu ambulante. Un pasager a refuzat sa fie dus la spital, avand rani usoare.

Traficul rutier intre Baia Mare si Dej a fost blocat aproximativ doua ore in urma accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.