Un politist din Vaslui, in varsta de 53 de ani, care a fost detasat pe litoral, a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

Potrivit politistilor, in cursul noptii de miercuri spre joi a avut loc un accident rutier in care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de politie Vama Veche.

Evenimentul a avut loc pe DN 39 intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, noteaza News.ro.

In urma primelor informatii, conducatorul autoturismului apartinand Ministerului Afacerilor Interne a iesit in DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o alta masina.

Echipajul MAI era compusa dintr-un politist de ordine publica, detasat pe litoral, si un jandarm din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Tomis Constanta.

In accident, politistul a fost grav ranit, fiind in stop-cardiorespirator. Cadrele medicale sosite la fata locului au inceput manevrele de resuscitare, dar, in ciuda eforturilor depuse, barbatul a fost declarat decedat.

Jandarmul aflat in acelasi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, in stare stabila.

De asemenea, o persoana din celalalt autoturism implicat in accident a suferit un traumatism lombar, fiind dusa la unitatea medicala pentru ingrijiri de specialitate.

Politistul decedat era agent in cadrul IPJ Vaslui si fusese detasat pe litoral. El avea 53 de ani si doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.