Metrorex a anuntat ca luni deschide accesul dinspre Splaiul Independentei si Bulevardul Unirii, in Statia Unirii 1, cu o zi mai devreme fata de data estimata initial. In plus, precizeaza ca se fac in continuare ”toate eforturile” pentru ca lucrarile la sistemul de control acces sa fie finalizate in cel mai scurt timp.

La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe santier si lucreaza intens pentru ca luni sa deschida accesul calatorilor.

”Metrorex asigura publicul calator ca va depune in continuare toate eforturile, impreuna cu Antreprenorul sistemului de control - acces, pentru ca lucrarile sa fie finalizate, in conditii de siguranta, in cel mai scurt timp posibil”, anunta Metrorex, potrivit News.ro.

Proiectul de modernizare a instalatiilor de control acces se afla in plin proces de implementare si orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate, astfel incat, la finalul lucrarilor, calatorii sa poata beneficia de sisteme moderne pentru un transport sigur si confortabil.

Totodata, Metrorex multumeste calatorilor sai pentru intelegere si prezinta scuze pentru disconfortul creat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.