Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a vrut sa comenteze declaratiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii initiativei privind impozitul pe cifra de afaceri.

"Nu stiu ce a declarat premierul, dar daca are deja simulari si analize, luni, in coalitie, ne prezinta si daca sunt argumente, sustinem. A spus premierul Tudose ca atunci cand aceste simulari sunt gata ni le prezinta", a declarat presedintele PSD.

"Mie mi se pare foarte important ca premierul Tudose, cand vorbeste, cam stie ce vorbeste, deci daca face o afirmatie inseamna ca e bazata pe o analiza si in mod firesc cel care trebuie sa anunte primul este prim-ministrul pentru ca el conduce Guvernul si el conduce actul de guvernare"
, a conchis Dragnea, citat de hotnews.ro.

Potrivit economica.net, chestionat despre criticile sefului statului pe aceasta tema, social-democratul a raspuns ironic: "Orice ingrijorare care vine de la Cotroceni pentru noi este foarte importanta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.