Business 31 Mai 2017 16:06 de Clara Vacaru
Studiul Top Social Brands, aflat la a noua editie, va fi lansat in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 9 iunie, la ARCUB Gabroveni, Bucuresti. Topul este rezultatul unei analize complexe a activitatilor desfasurate de brandurile active in social media din Romania.

Top Social Brands prezinta cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale si identifica tendintele si provocarile industriei digitale. Conferinta dezbate cele mai bune campanii din ultimul an si prezinta brandurile campioane in social media.

Top Social Brands 2016 a reunit 75 de branduri active in social media, din peste 150 de companii inscrise. Coca Cola, Vodafone si McDonald's au ocupat primele trei pozitii in clasamentul realizat anul trecut de revista Biz, care reflecta gradul de implicare si vizibilitate a brandurilor prezente in social media din Romania.

"Studiul Top Social Brands arata in fiecare an ce branduri au reusit sa se impuna avand o strategie coerenta si, in acelasi timp, este un indicator util companiilor care vor sa urmareasca ce canale au functionat si cine sunt adevaratii campioni in comunicarea digitala”, a declarat Marta Usurelu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

Retail jobs

Conferinta Top Social Brands prezinta cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale si identifica tendintele si provocarile industriei digitale. Campionii social media din Romania combina creativitatea, constanta si retelele sociale cu mesaje relevante si de impact pentru clientii lor.

In analizarea brandurilor sunt luate in calcul toate tipurile de activitati care pot fi desfasurate pentru promovarea in social media, de la bloguri, Facebook si YouTube, la Instagram, Snapchat si Shazam.

Veti putea urmari rezultatele studiului incepand cu 9 Iunie, pe site-ul www.revistabiz.ro.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Top Social Brands 2017 (http://www.revistabiz.ro/topsocialbrands2017). Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Citeste si:
Matthew Luhn – Star Speaker: Conferința Globală IAA...
Matthew Luhn – Star Speaker:...

Partenerii care sustin acest eveniment: SAMSUNG, McDonald's, McCafe, LIDL si Coca-Cola, Netopia mobilPay, Update, GT Grafica si Tipar, EfdeN, Cuibul Artistilor, ARCUB, PMB si Advanced Ideas.
Partenerii media ai evenimentului sunt: 9AM, Revista CARIERE, comunicatedepresa.ro, BUSINESS24, eJobs, IQads, KLARMEDIA, comunicatedeafaceri.ro, HR Club, PRwave, ziare.com, SMARK, IAA, Zelist Monitor, SMARK.

***
Despre Biz
Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore.

Citeste si:
Noi rezultate Euro NCAP
Noi rezultate Euro NCAP: 5...

Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.
Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.
www.revistabiz.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.