Un barbat internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitala l-a atacat cu un cutit pe colegul sau de salon, apoi a ranit o infirmiera care a venit sa il linisteasca si o alta pacienta aflat pe holul unitatii sanitare.

Incidentul s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 04.30, la Sectia Chirurgie, unde un pacient internat si-a atacat colegul de salon cu un cutit, lovindu-l in zona toracelui, scrie News.ro.

Barbatul, in varsta de 43 de ani, a atacat apoi o infirmiera care venise sa il linisteasca, provocandu-i rani la o mana, iar o pacienta aflata pe holul spitalului a fost si ea ranita de catre agresor, in zona toracica.

Dupa ce le-a atacat pe cele trei persoane si a provocat scandal pe holul Sectiei Chirurgie, barbatul a fost imobilizat de bodyguarzi.

Infirmiera si pacienta au rani usoare, iar barbatul care are o plaga in zona toracelui a fost dus imediat in sala de operatii si este acum in afara oricarui pericol.

Reprezentantii Spitalului "Bagdasar-Arseni" au sesizat politistii si procurorii, care au venit la spital si l-au audiat pe agresor. Agresorul a fost dus apoi, insotit de politisti, la Spitalul "Alexandru Obregia".

In urma examinarii medicale in Camera de Garda s-a dispus internarea nonvoluntara a barbatului, acesta ramanand sub supravegherea medicilor de garda. Pacientul va fi evaluat de o comisie de diagnostic si tratament, condusa de directorul medical Adela Magdalena Ciobanu, dar cazul va fi analizat si de comisia de internare nonvoluntara.

Potivit unor surse medicale, barbatul care a agresat o infirmiera si doi pacienti de la Spitalul "Bagdasar-Arseni” ar avea antecedente psihice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.