Vremea de Florii va fi frumoasa si calda, cu temperaturi maxime intre 14 si 22 de grade si posibil ploi trecatoare in estul si sud-estul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

"Vremea de Florii va fi frumoasa si calda. In zonele estica si sud-estica exista conditii de posibile ploi slabe, trecatoare", a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Banat vor fi in medie temperaturi de 20-22 de grade ziua si 6-10 grade noaptea.

In Crisana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade si minime de 5-8 grade, sambata si duminica fiind conditii reduse de ploaie.

In Transilvania, in duminica Floriilor vremea se va incalzi si vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua si 2-7 grade noaptea.

In Maramures, incepand de duminica va fi o incalzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade si minime de 4-7 grade.

Si in Moldova va fi o incalzire a vremii incepand de duminica, cand vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade si noaptea de 4-7 grade.

In Dobrogea, temperaturile vor fi in crestere duminica, ajungand la maxime de 14-18 grade si minime de 6-9 grade.

In Muntenia, in duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua si 6-9 grade noaptea, iar conditiile de ploaie vor fi reduse.

In Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminica, la 17-21 de grade ziua si 5-9 grade noaptea.

Si la munte va fi vreme frumoasa incepand de duminica, cand se vor inregistra temperaturi de 4-10 grade ziua si 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.