Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a finalizat procesul de selectie a celor 50 de companii care vor intra in etapa finala a proiectului „Made in Romania”. Jumatate dintre companii au fost votate de membrii comisiei de nominalizare, iar cealalta jumatate de catre reprezentantii BVB.

„Competitia a fost acerba si ne-a fost greu sa alegem doar 50 de companii din cele 166 inscrise. Suntem mandri sa vedem ca multe alte companii romanesti s-au inscris in acest proiect al Bursei de Valori Bucuresti. Este cel mai bun semn pentru noi ca BVB si piata de romaneasca de capital sunt branduri cu care merita sa te asociezi,” spune Lucian Anghel, presedintele BVB.

„Sunt convins ca vom scrie istorie in piata de capital din Romania cu aceasta Liga a Antreprenorilor,” a zis Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

„Made in Romania” a intrat in cea de-a treia si ultima etapa de selectie din cadrul proiectului in care un juriu format din 12 experti romani si straini vor selecta 14 companii care au cel mai mare potential de crestere, cele mai fascinante strategii de business sau realizari semnificative. Cea de-a cincisprezecea companie va fi selectata de public, care va putea vota compania favorita in perioada 7-19 martie. Voturile vor putea fi exprimate pe www.bvbleague.ro.

Cele 50 de companii selectate sunt:

 1. 2Performant Network SA
 2. Agricover
 3. Amber Studio
 4. Autonom rent-a-car
 5. Bilka Steel
 6. Bittnet Sysems SA
 7. BlueAir – Airline Management Solutions SRL
 8. Calirom
 9. Ciserom
 10. Cris-Tim
 11. Cumpana 1993 SRL
 12. Direct One
 13. Electrogrup
 14. Elsaco Electronic
 15. Equatorial Gaming SRL
 16. Evolution Prest Systems SRL (evoMAG)
 17. Eximprod Grup
 18. Free WiFi
 19. Good People SA
 20. Grupul Artmark
 21. Hexol
 22. Intermedicas Worldwide SRL
 23. IRUM SA
 24. Ivatherm
 25. Klaus SRL
 26. Lasting Systems
 27. MavenHut
 28. MBTelecom Ltd SRL
 29. Multinvest SRL
 30. NetBrinel
 31. Prutul
 32. RAAL
 33. Reea SRL
 34. RockStar Construct SRL – Piatra Online
 35. Ropharma
 36. Safetech Innovations
 37. Salad Box
 38. Scala Assistance
 39. Simartis Telekom
 40. Smartbill
 41. Softelligence SRL
 42. Symme3D
 43. Symmetrica
 44. Synchro SRL
 45. Temad
 46. Thinslices
 47. Transavia
 48. Tremend
 49. Vola.ro
 50. Zitec

Cele 15 companii vor fi anuntate pe 3 aprilie in cadrul galei „Made in Romania”. Companiile alese vor participa ulterior la un program de mentorat care se va desfasura intre aprilie si noiembrie 2017. In fiecare luna din acest an, din aprilie si pana in noiembrie, vor fi acoperite subiecte precum marketing si branding, strategie si inovare, audit si finantarea dezvoltarii.
Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

In functie de tema fiecarei luni, vor avea loc ateliere, training-uri si intalniri unu la unu dedicate echipelor si angajatilor din companiile selectate. In urma acestui program, in cele opt luni, BVB si partenerii vor contribui la stimularea proceselor de inovare si bune practici in cadrul acestor companii, sprijinind astfel cresterea lor. Participarea in cadrul acestui program este gratuita si se face la cererea companiilor, arata BVB in comunicatul remis 9AM.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.