Miercuri, 1 Martie, in cadrul evenimentului Social Media Summit Bucuresti, Revista Biz a lansat un nou proiect editorial, Digital Report 2017, cu sprijinul Zelist Monitor si Screen Native.

Raportul reuneste informatii despre agentii de digital din Romania, tendinte si evolutii ale pietei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera, top 50 cei mai urmariti vloggeri romani, top conturi de Instagram, precum si top bloggeri cu care au colaborat cel mai bine agentiile de comunicare si top agentii cu care au colaborat bloggerii in 2016.

Pornind de la cresterea importantei business-urilor din domeniul digital, proiectul reuneste profile ale principalelor agentii si divizii de digital si mobile marketing, cu date despre serviciile pe care acestea le ofera, portofoliul de clienti, campanii, actionariat, date financiare si echipele de management.
Si pentru ca digitalul nu inseamna doar agentii, ci si canale de comunicare online, social media si mai ales blogosfera, au fost colectate o serie de liste cu cei mai activi bloggeri, structurate in functie de domeniile pe care ei le acopera.

In plus, deoarece la momentul de fata, unui profesionist al industriei de comunicare nu ii mai este suficient sa fie familiarizat cu blogosfera, ci trebuie sa cunoasca vlogosfera – fenomenul online al anului 2016, care continua sa ia amploare pe zi ce trece, suplimentul editorial publica topul vloggerilor romani, dar si cele mai urmarite conturi de Instagram.

Proiectul prezinta si opinii ale specialistilor din industria de comunicare, care radiografiaza cele mai interesante tendinte ale momentului in domeniul digital.
Venind in ajutorul profesionistilor care lucreaza in domeniul comunicarii si care vor sa inteleaga lumea online-ului, Digital Report prezinta:

  • 50 cele mai influente bloguri generaliste (lista alfabetica)
  • 50 cei mai influenti vloggeri
  • 50 cei mai influenti instagrameri
  • 50 cei mai influenti bloggeri – vedete si jurnalisti (lista alfabetica)
  • Cele mai vizibile bloguri de tehnologie/food/ fashion & beauty/travel/marketing si digital/ parenting/ relatii si cuplu/ cinema, teatru si carti
  • Cele mai vizibile bloguri de Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2016
  • Top bloggeri cu care au lucrat agentiile in 2016
Listele si topurile vor putea fi regasite integral in editia tiparita Digital Report, ce poate fi comandata de pe site-ul evenimentului: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2017/comanda-anuarul-digital-report/. Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la lelia.petrescu@revistabiz.ro
Citeste si:
Noutăți în garderobă: 6 piese din 2023 care vor domina tendințele...
Noutăți în garderobă:  6...

***
Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore.

Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai important directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.
Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Citeste si:
Cîțu: Uniunea Europeană este un proiect în continuă evoluție pe...
Cîțu: Uniunea Europeană este...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.