Dupa o iarna lunga in care am fost privati de soare, vitamine si minerale din legume si fructe proaspete, acum la inceput de primavara avem imunitatea usor slabita. Schimbarile de temperatura nu ne ajuta nici ele prea mult, ba chiar ne pot dezechilibra organismul. Desi ne bucuram de soare si de natura inverzita, suntem mai predispusi racelilor, gripelor si asteniei de primavara. Ce putem face pentru a ne adapta mai usor si pentru a revenii rapid in forma maxima? 

Teoria o stim cu totii: nutritionistii recomanda consumul zilnic de fructe si legume, ceaiuri, fructe de padure, sport sau miscare zilnica. De multe ori insa nu "apucam" sa le punem in practica si pentru aceste situatii de preventie si intarire preventiva a organismului iti aducem in atentie o solutie ce foloseste ultima tehnologie din domeniul medical: nanotehnologia si beneficiile pe care le au antioxidantii in organism.

Nanotehnologia, cea mai noua tehnologie folosita in domeniul sanatatii

Cunoscuta si sub denumirea de „stiinta viitorului”, nanotehnologia reprezinta orice tehnologie al carui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). In realitate nanotehnologia si inclusiv produsele realizate prin aceasta metoda poseda proprietati deosebit de benefice.

Este si cazul antioxidantului Nanoxyn Alpha, un antioxidant puternic ce ajuta eficient la pastrarea bunastarii organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie. Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural si are la baza o formula revolutionara, ce mizeaza pe absorbtia maxima si catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor. Mai mult de atat este singurul supliment alimentar care contine si livreaza oxigen, iar beneficiile in acest caz sunt multiple si la nivelul tuturor organelor.

Cum actioneaza NanoxynAlpha in organism si ce beneficii are Structura din nanocarbon, NanoSOF?

Imita aspectul unei spume, ce atrage, capteaza si neutralizeaza cantitati importante de toxine si radicali liberi din organism. Prin aducerea de oxigen la nivel celular, Nanoxyn Alpha reduce stresul oxidativ asupra celulelor.

Intareste-ti IMUNITATEA cu cel mai puternic si eficient ANTIOXIDANT!
Beneficiile produsului sunt numeroase, dintre cele mai importante putem mentiona:

  • Activarea metabolismului celular printr-o mai buna oxigenare,
  • Mentinerea si imbunatatirea starii generale de sanatate prin eliminarea toxinelor si a radicalilor liberi,
  • Curatarea sistemului digestiv si a ficatului,
  • Suport in reglararea glicemiei
  • Mentinerea unui flux sanguin sanatos printr-o mai buna circulatie a sangelui,
  • Imbunatatirea tonului pielii printr-o mai buna circulatie periferica,
  • Mentinerea unui nivel sanatos de colesterol si ESR.

Nanoxyn Alpha este un produs certificat la cele mai inalte standarde, aprobat de IBA Romania (Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare), si in conformitate cu cele mai stricte reguli in vigoare.
Ne mandrim sa spunem ca Nanoxyn Alpha este un produs dezvoltat in Romania, ce si-a castigat deja faima in afara tarii, unde este recunoscut ca un produs romanesc de succes pe pietele din SUA, Marea Britanie si alte tari din Uniunea Europeana.
Citeste si:
Lipsa de somn: cum afectează sănătatea?
Lipsa de somn: cum afectează...

Cine a mai folosit si recomanda Nanoxyn Alpha?

Nanoxyn a fost deja folosit de sportivi si vedete din Romania, iar in cazul lor rezultatele au fost atat de bune incat au fost de acord sa povesteasca despre experienta lor cu produsul si sa-l recomande.
Federatia Romana de Rugby foloseste Nanoxyn Alpha zilnic in lupta cu efortul sustinut. Doctorul FRR, Alin Popescu, precizeaza: „Anatomia unui jucator de rugby perfect este o combinatie de forta, agilitate si rezistenta. Nanoxyn Alpha ne ajuta sa crestem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculara ulterioara este mult mai rapida”

Florin Zamfirescu, cunoscutul actor roman, foloseste cu incredere acest produs. Indiferent cat de tanar iti este spiritul, sunt momente in viata cand corpul isi striga varsta. Este si cazul lui si va fi si cazul tau, mai devreme sau mai tarziu. Ce poti sa faci? Sa anulam imbatranirea, inca nu putem, dar prin Nanoxyn Alpa cu siguranta te poti ajuta sa lupti eficient impotriva deteriorarii celulelor organismului.

Citeste si:
Irina Fodor, anunț important la America Express. Ce echipă a...
Irina Fodor, anunț important...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.