Saptamana viitoare e 1 Martie! Martisorul si Ziua Femeii se apropie rapid iar goana dupa cadouri a inceput deja, dar e important sa nu uitam, totusi, ca luna femeii inseamna mai mult decat shopping si spring sales. Sa nu uitam, deci, sa profitam de toate ocaziile ivite pentru a petrece timp cu prietenele si a face lucruri noi impreuna.

Unul dintre evenimentele pe care le recomandam cu drag in aceasta perioada este Dichisar de Martisor - targul celei mai mari comunitati creative din Romania: Breslo.ro. Dichisar reuseste sa imbine cu succes shopping-ul cu o atmosfera fun si primitoare, un excelent pretext pentru a iesi din casa in weekend.

Produsele pe care le veti gasi aici apartin tinerilor designeri si creatori de handmade de pe Breslo.ro. Iata mai jos un mic preview cu recomandari de la organizatori. Lasati-va inspirati si notati in agenda, weekend-ul acesta mergem la #Dichisar!

#Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii). 2 zile de Fun, Food & Sisterhood, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Intrarea este gratuita.

Cadouri de 8 Martie pentru prietenele elegante

Bijuterii din argint și aur, haine cu broderii prețioase, cadouri care vor bucura orice doamnă elegantă din viețile noastre, de la mentorul profesional la mama soacra.


Fusta cu flori, Handmademylove | Pandantiv cu puf de papadie, EmilyRay | Pandantiv semiluna, Brielle Bijoux | Pandantiv ceramica pictata, GloryBox | Flori textile, Dream Butterfly - Disponibile si online pe www.breslo.ro.

Cadouri pentru iubitoarele traditiilor romanesti

Trăim la oraș, dar tradiția e în tot și toate. Cadourile din această secțiune o reinterpretează și o traduc în estetica urbană, cu umor, sensibilitate și creativitate.

Geaca brodata, Perspective Atelier | Pandantiv casuta ceramica, Little Houses | Dulceata naturala de cirese amare, Veronica | Tricou ilustratie “Mama zmeilor”, Colorescu | Set pandantiv personalizabil cu broderie DIY, Cosanzeaza - Disponibile si online pe www.breslo.ro.

Cadouri altfel pentru nonconformiste

Pentru cadouri creative, Dichisar va fi mereu locul perfect. De la tricouri sarcastice la șosete cu mustăți, aici veți găsi toate cele necesare pentru a vă încânta prietenele nonconformiste.
Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...


Tricou “doar/decat”, Brud | Sosete cu mustati, Madam Mitza | Rucsac textil cu bufnite, Mamisi | Brose din lemn pictat, Little Forest Friends - Disponibile si online pe www.breslo.ro.

Cadouri mici pentru copii si mamici

Fetițele primesc și ele cadou de 8 Martie, bineînțeles. O rochița de primăvară, un nou prieten imaginar, o bijuterie din argint cu amprenta micii lor mânuțe, toate sunt de găsit la Dichisar de Mărțișor weekend-ul acesta.


Rochita cu pestisor, Armonica | Pantalonasi cu buzunar si pisica, Atelier MissH | Bijuterii cu amprenta copilului, Smallprint | Inorogi textili, Casuta cu cerdac - Disponibile si online pe www.breslo.ro.

Dacă sunteți în București weekend-ul acesta, Dichisar este o destinație de bifat obligatoriu. Va așteptăm pe 25-26 Februarie cu muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.