Aproximativ 60 de timisoreni au iesit, vineri, in pauza de pranz, sa protesteze in fata Prefecturii Timis fata de deciziile Guvernului privitoare la modificarea legislatiei penale, acestia lipindu-si pe gura banda adeziva.

Timisorenii, majoritatea tineri, angajati ai unor multinationale din Timisoara, s-au adunat in fata Prefecturii Timis, vineri, in timp ce erau in pauza de pranz, scrie News.ro.

Cei aproximativ 60 de protestatari nu au strigat lozinci, ci si-au lipit banda adeziva pe gura.

Joi seara, la Timisoara, aproximativ 20.000 de oameni au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de deciziile Guvernul, ei anuntand ca vor protesta si vineri seara. Ei si-au dat intalnire in mai multe puncte din oras de unde vor porni spre Piata Victoriei. Protestul este programat sa inceapa la ora 19.00.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.