Un camion a fost lovit de un tren Regio,marti,la iesirea din statia Rosiori Est, in judetul Teleorman, calatorii fiind preluati cu autobuze pentru a fi dusi la destinatie. In urma accidentului, traficul feroviar a fost oprit intre statiile Rosiori Est si Rosiori Nord, trei trenuri fiind anulate,

Purtatorul de cuvant al companiei CFR, Oana Branzan, a declarat, pentru News.ro, ca accidentul a avut loc in jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria - Rosiori Nord, la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord.

Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs din cauza soferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferata, semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier si a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria - Rosiori Nord.

In urma accidentului, calatorii nu au fost raniti, acestia fiind coborati din tren si preluati cu autobuze pentru a fi dusi la destinatie, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu.

Trenul implicat in accident a fost retras din zona accidentului, iar alte doua trenuri care circulau pe linia unde s-a produs accidentul au fost anulate pe distanta Rosiori Est - Rosiori Nord.

Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, dupa ce marfa va fi mutata intr-un alt tir.

Traficul feroviar dinspre statia Rosiori Est spre Rosiori Nord este oprita de peste trei ore, urmand sa fie reluat dupa ce camionul va fi ridicat de pe linie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.