Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete.

Astfel, vizate sunt judetele Olt si Dolj, unde intensificarile vantului vor depasi la rafala 55km/h, iar nisoarea moderata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m si se va depune strat nou de zapada local de 4 cm si izolat de 8 -10 cm.

In zona de munte a judetului Caras-Severin, la altitudini de peste peste 1800 metri vantul va depasi viteze de 90...100 km/h.

Cele trei judete sunt sub atentionare pana la ora 12.00.

De asemenea, in zonele montane ale judetelor Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, se vor semnala intensificari ale vantului, cu viteze la rafala de 70...80 km/h. In zonele mai inalte viteza vantului va depasi temporar 90 km/h, spulberand zapada depusa anterior.

Meteorologii au anuntat ca si in judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui, Galati se vor semnala intensificari ale vantului, ce local vor atinge si depasi la rafala 55...60 km/h.

In aceste judete avertizarea este valabila pana la ora 11.00.

Si in judetul Maramures a viscolit toata noaptea, un strat considerabil de zapada acoperind strazile si circulatia masinilor a fost ingreunata, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.