Mai multi medici de la Spitalul Floreasca, printre care fostul manager al Spitalului Floreasca, Radu Macovei, chirurgul Ioan Lascar si alti 5 doctori, au fost citati sa se prezinte, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind neregulile de la Sectia de Arsi, informeaza stirileprotv.ro.

[Update]

Procurorii i-au adus la cunostinta lui Radu Macovei calitatea de suspect in dosar pentru abuz in serviciu, a anuntat avocatul Cristian Ene.

In luna iulie, dosarul privind neregulile descoperite la Sectia de Arsi a Spitalului Floreasca a fost trimis, de catre Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1, care initial a dispus, in luna mai, inceperea urmaririi penale in rem pentru abuz in serviciu, la DNA.


La sediul DNA s-au prezentat atat fostul manager al spitalului Radu Macovei, cat si medicul Ioan Lazar, noteaza antena3.ro.

Cadrele medicale ar urma sa fie puse sub acuzare de procurori.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.