Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit duminică atenţionările cod galben de ceaţă emise pentru cinci judeţe, vizibilitatea în zonele vizate fiind local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Judeţele Braşov şi Harghita sunt duminică sub cod galben de ceaţă emis de ANM până la ora 13.00.

Totodată, au fost prelungite şi atenţionările emise pentru Vrancea, Bacău şi Neamţ, până la ora 14.00.

În zonele aflate sub cod galben de ceaţă vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, potrivit meteorologilor.

Duminică dimineaţă, centrul Infotrafic anunţa că se circula în condiţii de ceaţă în judeţul Alba, pe DN 1 Alba-Iulia - Cluj-Napoca, unde vizibilitatea era sub 50 de metri, precum şi în judeţul Mureş, pe DN15, pe tronsoanele Târgu-Mureş - Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş - Reghin - Topliţa. De asemenea, pe Autostrada A1, pe tronsoanele Timişoara - Arad şi Sebeş - Şibot vizibilitatea era în jur de 100 de metri, în timp ce pe autostrăzile A2 Bucureşti - Fundulea şi A1, pe tronsoanele Timişoara - Arad, Sebeş - Simeria şi Sălişte - Cristian, ploua mărunt.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.