Meteorologii au emis o avertozare de cod galben de ceata pentru 11 judeţele. În aceste zone, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben emis pentru judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Prahova, Arges si Dambovita pana la ora 12.00, iar pentru Constanta, Gorj si Valcea, pana la ora 13.00.

In toate zonele vizate de alertele ANM, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic, pe mai multe drumuri si autostrazi din tara se semnaleaza ceata. Astfel, vizibilitatea scade sub 100 de metri, pe alocuri sub 50, pe autostrazile A1 (pe tronsoanele Arad - Nadlac si Sebes - Deva) si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe drumuri din judetele Arges, Alba si Giurgiu.

Meteorologii au emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete, acestea fiind in vigoare cateva ore.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.