Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs, vineri dimineata, pe DN 1, in localitatea Nistoresti, dupa ce un autovehicul a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu altul, iar alte doua masini s-au lovit foarte aproape de zona acidentului. Traficul rutier in zona este restrictionat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei JudetenePrahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc la kilometrtul 101 al drumului national 1, in zona localitatii Nistoresti, unde, conform primelor cercetari, un autovehicul a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de o masina care circula regulamentar.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca in accident au fost implicate, in total, patru autovehicule.

In urma impactului dintre masina care circula regulamentar si cea care a intrat pe contrasens, cele doua autovehicule au fost proiectate in afara soselei. Doua persoane aflate in una dintre masini au murit, ramanand incarcerate.

Alte trei persoane au fost ranite, doua dintre ele, care au primit ingrijiri medicale la fata locului, refuzand transportul la spital.

In zona accidentului circulatia rutiera este restrictionata, la fata locului aflandu-se echipaje de la ISU, Serviciul de Ambulanta Prahova si Politia Rutiera.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.