Business 21 Mai 2016 13:15
Turistii romani isi vor petrece vacanta int-un loc vizitat de peste 16.000 de romani anul trecut, potrivit datelor agentiei Malta Travel.
”Malta este un loc exotic, cu palmieri la tot pasul, dar este totodata si un loc incarcat de istorie. In plus, Malta este o tara foarte sigura. Totodata, are si o economie foarte puternica, cu o crestere semnificativa a PIB. Are circa 400.000 de locuitori, insa atrage anual 1,8 milioane de turisti din intreaga lume. Iar Malta Travel are preturi foarte bune, pentru toate buzunarele”, a afirmat Mark Neville Farrugia, proprietarul Malta Travel.

Pentru un pachet de vacanta, cu sapte nopti cazare, preturile pornesc de la 250 de euro pentru un hotel de patru stele, cu demipensiune si transport cu avionul incluse. Varianta all-inclusive porneste de la 600 de euro. De asemenea, ofertele pentru seniori, persoane cu varsta de peste 50 de ani, pornesc de la 300 de euro. Zborurile sunt operate cu compania aeriana a Maltei, Air Malta, o data pe saptamana, in fiecare joi, scrie MEDIAFAX.

"Piata turismului este in crestere. Si pentru a face fata numarului tot mai mare de turisti, se construiesc mai multe hoteluri, iar companiile aeriene au majorat numarul charterelor. In fiecare an, tot mai multi romani vin in vacanta in Malta. Dar exista si turisti maltezi care merg in Romania, fie in vacanta, fie la vanatoare. Sper sa ajung si eu cat de curand sa vizitez Romania”,
a declarat, la randul sau, Carlo Micallef, director in cadrul Autoritatii de Turism din Malta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.