Ikea Romania va majora, in doua etape, salariul minim brut pentru angajatii cu norma intreaga, astfel incat in mai sa ajunga la 2.000 de lei, dupa ce in ianuarie nivelul a urcat la 1.700 lei, de la 1.353 lei in decembrie, reprezentand o crestere cumulata de 47%, a anuntat luni retailerul.

"Pentru noi, aceasta este o investitie pe termen lung in oameni, bazata pe convingerea ca o echipa rasplatita corect si care beneficiaza de conditii bune de munca poate sa ofere o experienta excelenta clientilor nostri" a declarat intr-un comunicat Stefan Vanorbeke, Retail Manager Ikea SEE.

Cresterea salariului minim reprezinta cea mai recenta investitie pentru angajati pe care Ikea le-a realizat in ultimii doi ani. "De aceasta masura beneficiaza aproximativ 200 din cei 530 de angajati Ikea Romania", au precizat pentru MEDIAFAX reprezentantii retailerului.

In 2013, compania a introdus un program prin care toti angajatii primesc un bonus de performanta, precum si un program de loialitate, potrivit caruia salariatii cu o vechime de peste cinci ani in Ikea primesc o contributie anuala la planurile individuale de pensie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.