Cele mai noi monitoare curbate au fost prezentate de Samsung in cadrul unui eveniment desfasurat la Monaco, intitulat Samsung European Forum.

Cele mai noi monitoare curbate ale celor de la Samsung au fost prezentate in cadrul unui eveniment de amploare, Samsung European Forum, eveniment ce aduce impreuna ingineri, cercetatori si directori ai companiei sud-coreene, dar si parteneri si clienti ai gigantului IT&C. Odata cu lansarea monitoarelor CF591 si CF390, Samsung isi consolideaza pozitia de lider pe segmentul ecranelor curbate.

„Prin design-ul de ultima generatie, calitatea imaginii si tehnologia avansata, seria de monitoare 2016 ofera noi posibilitati si un plus de productivitate, atat pentru IMM-uri, cat si pentru utilizatori. Ne-am bucurat sa prezentam cele mai noi inovatii in cadrul Samsung Forum, iar aceste monitoare reprezinta inceputul planurilor noastre de a inova tehnologia de afisaj digital”, a declarat Michael Zoeller, Vicepresedinte si European Head of Visual Display, Samsung Electronics, potrivit news.samsung.com

Modelele CF591 si CF390 contin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale si ofera un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flicker free si Eye Saver care mentin intensitatea imaginii si reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului.

Productivitate imbunatatita pentru monitoarele business

Monitorul Samsung UE850 UHD ofera o experienta vizuala mai clara si caracteristici ergonomice, care ajuta utilizatorii sa isi finalizeze mai usor sarcinile. Panel-ul folosit este PLS, astfel ca modelele au fost concepute pentru a le permite utilizatorilor sa vizualizeze imagini orizontale si verticale, la unghiuri de pana la pana la 178˚. Cu o rezolutie UHD, de patru ori mai mare decat rezolutia clasica Full HD, monitoarele ofera imagini realiste si pline de culoare. Modelul UE850 ofera un spatiu de lucru mai confortabil, datorita unui stativ cu inaltime reglabila si conexiunilor cu diverse dispozitive.

Monitoare cu tehnologie de incarcare wireless integrata

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, o nouă ediție de succes
Agri Trade Summit 2024, o...

Avand tehnologia de incarcare wireless integrata, monitorul Samsung SE370 (disponibil in variantele cu diagonala de 23,6 inci si 27 inci) ofera mai multe beneficii si un plus de confort pentru utilizatorii din mediul business. Monitorului SE370 are integrat un dispozitiv de incarcare wireless, cu ajutorul caruia utilizatorii isi pot incarca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de incarcare intr-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor sa evite aglomerarea de pe birou, eliminand nevoia mai multor cabluri si incarcatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.