Rapperul american Dr. Dre lucreaza la un serial de sase episoade, intitulat "Vital Signs", care este finantat de compania Apple.

Dr. Dre, pe numele real Andre Young, a inceput sa lucreze impreuna cu Apple inca de cand firma sa Beats Electronics a fost achizitionata, in 2014, de aceasta companie de telecomunicatii, pentru suma de 3 miliarde de dolari. In prezent, Dr. Dre se ocupa de realizarea acestei serii de sase episoade, finantata de Apple, informeaza MEDIAFAX, citand Reuters.

Acest serial, intitulat "Vital Signs", care se afla in prezent in etapa de productie, este descris ca fiind o drama partial autobiografica cu subiect percutant si obscur. Unul dintre episoadele de 30 de minute, in care este infatisata o scena de orgie, a fost deja filmata la Hollywood, saptamana trecuta. Protagonistul din "Sons of Anarchy", Mo MCRae, ar face parte la randul sau din distributie, iar Paul Hunter va regiza noul serial.

Nu se stie inca daca serialul "Vital Signs" va fi difuzat de o televiziune traditionala sau pe o platforma online detinuta de compania Apple. Reprezentatii rapperului american si cei ai Apple urmeaza sa dezvaluie mai multe detalii in perioada urmatoare.

Dr. Dre a ocupat primul loc in topul Forbes al celor mai bogati rapperi din lume din 2014, dupa ce brandul sau, Beats Electronics, a fost cumparat de grupul Apple cu 3 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.