Sambata, 20 februarie, Impact Hub Bucuresti organizeaza a doua editie a conferintei Fears & Failures, evenimentul care schimba paradigma si aduce in fata frica si esecul ca experiente ce fac parte din asumarea unor decizii curajoase in fiecare zi.

Agenda conferintei surprinde din mai multe unghiuri frica de esec si cum fiecare dintre noi reactionam in acest context. De la povesti personale, situatii limita, la decizii de business cu urmari nefaste, dar si cu lectii importante pentru invitati, participantii vor afla de-a lungul zilei cum ne depasim fricile, conform unui comunicat remis 9AM.

Evenimentul moderat de Oana Marinescu ii va avea ca invitati pe:

  • Maia Morgenstern – Actrita si Director al Teatrului de Stat Evreiesc
  • Gabriela Szabo – Campioana olimpica atletism si fost Ministru al Ministerului de Tineret si Sport
  • Valeriu Nicolae – Consilier de Stat, Includere Sociala si Drepturile Omului in Cancelaria Prim-Ministrului
  • Ovidiu Toader - Antreprenor si Public Speaker
  • Mircea Geoana - Fost Presedinte al Senatului Romaniei

”Am realizat in interactiunea cu oamenii din jurul nostru ca ne temem de esec si avem o cultura care il blameaza, fie ca vorbim de esec personal ori profesional. Am construit pe experienta editiei din 2015 si am invitat la Fears & Failures 2016 un profil divers de vorbitori ce pot aborda subiectul din mai multe unghiuri. Pentru participanti asta se traduce printr-o experienta completa de abordare constructiva a propriilor frici si esecuri.” a declarat Vlad Craioveanu – Managing Director Impact Hub Bucuresti

Detalii suplimentare si inregistrarile sunt disponibile pe pagina evenimentului www.impacthub.ro/fears-failures-2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.