O aplicatie pentru mobil, intitulata Bucharest City App-Your digital friend, a fost lansata, luni, fiind dedicata tuturor celor care vor sa se bucure de timpul petrecut in Capitala.

Bucharest City App este o aplicatie gratuita care aduce orasul pe smartphone-ul utilizatorilor, furnizandu-le informatii exacte si personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atractii turistice, spa-uri etc., toate atent selectionate si actualizate in timp real, potrivit unui comunicat.

Cu un meniu intuitiv si bine structurat, Bucharest City App isi propune sa devina in primul rand prietenul virtual care poate ajuta orice roman, expat sau strain sa aiba o experienta memorabila in Bucuresti. Totodata, Bucharest City App isi propune sa fie o retea de socializare la nivel local, deoarece le permite utilizatorilor sa isi genereze singuri colectii de locatii preferate pe care le pot distribui cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate rasfoi lista de followers ai unei locatii, descoperind astfel noi locuri interesante si potentiali noi prieteni.

Creata si dezvoltata de Eventur Group in colaborare cu Eventya, aplicatia vine ca o continuare la scara mare a paginii de Facebook Travelers of Bucharest, care prezinta povestile turistilor straini din Bucuresti si care a crescut intr-un singur an la 14.000 de fani, si a ghidului Bucharest City Guide ajuns deja in mainile (varianta tiparita) si pe monitoarele (varianta digitala) a peste 15.000 de persoane.

Bucharest City App este disponibila gratuit in Apple Store (iOS) si Google Play (Android), dar si intr-o varianta web. Proiectul a fost dezvoltat din initiativa echipei Eventur si sustinuta 100% din fonduri proprii, conform aceluiasi comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.