Seful Directiei Strategie din Metrorex, Marin Aldea, a preluat interimar atributiile functiei de director general, inlocuindu-l astfel pe Catalin Homor, numit marti director general la CNADNR, in locul lui Narcis Neaga.

"Astazi, 8 decembrie 2015, membrii Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atributiilor functiei de director general pe o perioada interimara de catre domnul Marin Aldea, director al Directiei Strategie, Planificare, Resurse in cadrul S.C. Metrorex SA", a anuntat marti compania de stat.

Noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, l-a demis marti pe seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Narcis Neaga, si a anuntat ca societatea de administrare a retelei de drumuri va fi reformata si va avea management privat. Atributiile lui Neaga au fost preluate de catre directorul interimar al Metrorex, Catalin Homor.

"Nu suntem multumiti de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carente si pe activitatea operationala, nu doar pe cea de investitii", a afirmat Costescu.

El a adaugat ca are incredere ca Homor, care s-a ocupat inainte de preluarea interimara a conducerii Metrorex de investitiile companiei de metrou, isi va duce cu succes la indeplinire noul mandat, cel putin pana la numirea unui management in conditiile ordonantei privind guvernanta corporativa, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.