Petre Craciun si Ligia Stan, doi tineri romani stabiliti in Londra, au reusit sa creeze cea mai usoara bicicleta pliabila din lume.


Hummingbird, asa cum se numeste proiectul celor doi, a reusit sa stranga peste 20.000 de lire sterline in primele 48 de ore de la lansare pe platforma Kickstarter.

Hummingbird cantareste numai 6,5 kilograme si este realizata in totalitate din fibra de carbon, unul dintre cele mai dure si totodata usoare materiale disponibile in acest moment pe piata.

Dezvoltatorii proiectului sustin ca Hummingbird imbina toate conditiile pentru a fi companionul perfect zi de zi: dispune de cele mai noi tehnologii in domeniu, este performanta, confortabila si are si un design placut. “ Misiunea noastra este aceea de a transforma bicicleta pliabila in cea mai buna solutie existenta in momentul de fata. Chiar si cea mai usoara bicicleta pliabila disponibila pe piata in prezent este cu 3 kg mai grea decat este Hummingbird”, sustin cei doi tineri romani.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.