Mult mai multe comenzi. Clienti mai nerabdatori ca oricand. Si fiecare isi vrea comanda... ieri, daca se poate.

De Black Friday, magazinul tau online este mai aglomerat ca niciodata. De aceea, pentru a-ti multumi toti clientii, ai nevoie de un serviciu de curierat rapid si sigur, pe care sa te poti baza in fiecare clipa a celei mai agitate zile a anului.

Fastius Treispe este singurul serviciu de curierat business din Bucuresti care garanteaza livrarea oricarei trimiteri in aceeasi zi, oriunde in Capitala. De aceea, magazinele online care aleg Fastius Curier sunt sigure ca fiecare client isi va primi produsul comandat de Black Friday in cel mai scurt timp posibil.

“Cand te uiti la traficul din Bucuresti, cand adaugi nebunia de Black Friday si daca mai incepe si o ploaie... livrarea in ziua in care se comanda online pare o misiune imposibila. Dar echipa noastra de curieri rapizi si experimentati iti garanteaza ca serviciul Fastius Prioritar face imposibilul posibil”, spune Ciprian Pulpa, managerul Fastius Curier.

Asadar, Black Friday 2015 nu va mai fi o zi neagra pentru magazinul tau online atunci cand vine vorba de promptitudinea livrarilor. E simplu. Alegi Fastius si clientul tau isi primeste coletul in ziua lansarii comenzii online, oriunde in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.